KLIK jer IKLAN ni, tak payah bayar pun...

Ditubuhkan pada bulan Ogos 2007. Milik bumiputera yang terletak di Kuang, Selangor. Berpengalaman selama 13 tahun dalam industri perabot. Pakar dalam membuat kabinet dapur dan almari. Menawarkan harga yang berpatutan dengan ukuran dan rekaan percuma. Jadi...apa tunggu lagi !!!! hubungi saya Zul : 012-2528194. E-mail : zul_asmunik@yahoo.com

Tempahan diterima meliputi kawasan (Selangor-Kuang, Kundang, Puncak Alam, Kuala Selangor, Sg. Buloh, Klang, Shah Alam, Selayang, Rawang, Kota Damansara, Subang Jaya, Puchong, Seri Kembangan, Balakong, Kajang, Bangi) Kuala Lumpur dan Putrajaya )

KLIK jer IKLAN Ni....., tak kena bayar pun..

JoM TeNGoK SliDe

Rabu, 23 November 2011

Tempahan Kabinet Dapur di Saujana Rawang, Bandar Country Homes

Salam kepada semua pembaca blog ini..

Lokasi pemasangan kabinet dapur kali ini bertempat di Saujana Rawang. Merupakan rumah teres 2 tingkat yang masih baru dan belum lagi didiami. Tuan empunya rumah, Puan Azlina memang seorang yang ramah dan senang berurusan dengannya. Hasil dari perbincangan melalui e-mail, telefon, sms dan ukuran ke rumahnya, akhirnya termetrinya perjanjian antara kami. Persetujuan dan tarikh pemasangan dipilih mengikut kehendak Tuan Rumah iaitu selepas pemasangan grill dibuat. Pemasangan kabinet dapur (atas dan bawah) dipasang pada 13.11.2011. Ok.. dibawah ini merupakan paparan gambar kabinet dapur yang telah dibuat... Terima kasih yang tak terhingga kepada Tuan Rumah.

Material- Mieco Chipboard berkesisi aluminium, mieco top. Design pula mengikut kehendak tuan rumah.
RAK PINGGANTRAY SUDUInilah hasilnya.. Kabinet Dapur Yang Telah SIAP Di Pasang

Ruang kosong di sebelah kiri.. dikhaskan untuk peti ais

SEBELUM Pemasangan

Sekian.. Terima kasih sebab sudi singgah membaca entri ini...

Berminat untuk menempah @ sebarang pertanyaan? Hubungi/SMS/ Zul:012-2528194

Tiada ulasan:

Catat Ulasan


click to create your own
Tanpa Melalui Orang Tengah

Pilihan Warna-Warna Kabinet

Pengunjung Setakat Ini