KLIK jer IKLAN ni, tak payah bayar pun...

Ditubuhkan pada bulan Ogos 2007. Milik bumiputera yang terletak di Kuang, Selangor. Berpengalaman selama 13 tahun dalam industri perabot. Pakar dalam membuat kabinet dapur dan almari. Menawarkan harga yang berpatutan dengan ukuran dan rekaan percuma. Jadi...apa tunggu lagi !!!! hubungi saya Zul : 012-2528194. E-mail : zul_asmunik@yahoo.com

Tempahan diterima meliputi kawasan (Selangor-Kuang, Kundang, Puncak Alam, Kuala Selangor, Sg. Buloh, Klang, Shah Alam, Selayang, Rawang, Kota Damansara, Subang Jaya, Puchong, Seri Kembangan, Balakong, Kajang, Bangi) Kuala Lumpur dan Putrajaya )

KLIK jer IKLAN Ni....., tak kena bayar pun..

JoM TeNGoK SliDe

TIPS

Panduan Pembentukan Ruang Dapur


• Ambil kira fungsi ruang dan peralatan dapur seperti peti sejuk, sink dan ketuhar. Perancangan teliti akan memudahkan pergerakan sewaktu proses memasak dilaksanakan.

• Pemilihan bahan binaan dapur yang cantik dan tahan lasak

• Pastikan ruang dapur sentiasa bersih dan kemas. Jika ruang dapur tidak sempurna dan kotor akan menjejaskan semangat mereka yang ingin menggunakan ruang tersebut.

• Sediakan jumlah soket yang secukupnya dan kedudukan soket perlu dirancang untuk kemudahan penggunaan.

• Kaedah penyimpanan barangan perlu dititik beratkan. Simpanlah barangan yang tidak mempengaruhi keindahan di tempat tersorok dan barang-barang yang menarik dipamerkan.

• Jangan sekali-kali meletakkan dapur anda berhadapan tingkap dan dibawah punca elektrik.
click to create your own
Tanpa Melalui Orang Tengah

Pilihan Warna-Warna Kabinet

Pengunjung Setakat Ini