KLIK jer IKLAN ni, tak payah bayar pun...

Ditubuhkan pada bulan Ogos 2007. Milik bumiputera yang terletak di Kuang, Selangor. Berpengalaman selama 13 tahun dalam industri perabot. Pakar dalam membuat kabinet dapur dan almari. Menawarkan harga yang berpatutan dengan ukuran dan rekaan percuma. Jadi...apa tunggu lagi !!!! hubungi saya Zul : 012-2528194. E-mail : zul_asmunik@yahoo.com

Tempahan diterima meliputi kawasan (Selangor-Kuang, Kundang, Puncak Alam, Kuala Selangor, Sg. Buloh, Klang, Shah Alam, Selayang, Rawang, Kota Damansara, Subang Jaya, Puchong, Seri Kembangan, Balakong, Kajang, Bangi) Kuala Lumpur dan Putrajaya )

KLIK jer IKLAN Ni....., tak kena bayar pun..

JoM TeNGoK SliDe

Rabu, 20 Mac 2013

KABINET DAPUR- SRI PRISTANA, SUNGAI BULOH 

Inilah entry pertama dari kami untuk tahun ini. Tak sempat nak update disebabkan kesuntukan masa. Kali ini, saya menjemput pembaca untuk melihat hasil kerja dari Damia Kabinet Dapur. Pembuatan 100% dari orang Melayu, tanpa melalui Orang Tengah. Harga jauh lebih rendah dari kedai kabinet yang lain. Pelanggan kami kali ini datangnya dari Seri Pristana, Sungai Buloh. Warna merah menjadi pilihan Tuan Rumah.. Nampak lebih Moden dengan kombinasi pintu kabut berkaca pada unit kabinet sebelah atas.
Sebarang pertanyaan , boleh terus hubungi
Zul : 012-2528194
atau juga
 boleh jamu mata untuk contoh kabinet lain di Facebook : Damia Kabinet Dapur... Jangan lupa LIKE ya
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan


click to create your own
Tanpa Melalui Orang Tengah

Pilihan Warna-Warna Kabinet

Pengunjung Setakat Ini