KLIK jer IKLAN ni, tak payah bayar pun...

Ditubuhkan pada bulan Ogos 2007. Milik bumiputera yang terletak di Kuang, Selangor. Berpengalaman selama 13 tahun dalam industri perabot. Pakar dalam membuat kabinet dapur dan almari. Menawarkan harga yang berpatutan dengan ukuran dan rekaan percuma. Jadi...apa tunggu lagi !!!! hubungi saya Zul : 012-2528194. E-mail : zul_asmunik@yahoo.com

Tempahan diterima meliputi kawasan (Selangor-Kuang, Kundang, Puncak Alam, Kuala Selangor, Sg. Buloh, Klang, Shah Alam, Selayang, Rawang, Kota Damansara, Subang Jaya, Puchong, Seri Kembangan, Balakong, Kajang, Bangi) Kuala Lumpur dan Putrajaya )

KLIK jer IKLAN Ni....., tak kena bayar pun..

JoM TeNGoK SliDe

Selasa, 20 November 2012

TEMPAHAN ALMARI DI BUKIT SAUJANA, SAUJANA UTAMA SUNGAI BULOH

 
Tempahan kali ini merupakan tempahan "Almari Pintu Sliding Separa Kaca Dan Kayu Berkesisi aluminium"- L Shape. Owner rumah turut menempah rak kasut.
 
Sebarang pertanyaan terus hubungi En. Zul : 012-2528194
 
Anda juga boleh melihat koleksi pembuatan dari syarikat kami di
Facebook dengan nama Damia Kabinet Dapur
 
 





 
 

 
 
ALMARI KASUT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jumaat, 21 September 2012

TEMPAHAN KABINET DAPUR- DESA COAFIELDS, SUNGAI BULOH

 
Kabinet Dapur ini ditempah oleh pemilik India yang bertempat di Desa Coafields, Sungai Buloh. Tempahan meliputi kabinet bahagian atas dan bawah. Material yang digunakan ialah Mieco Chipboard Kod Warna 3D5 Montana Cherry. Jom, saksikan gambar-gambar sekitar pemasangan dibuat. Sebrang pertanyaan boleh hubungi : Zul : 012-2528194, email : zul_asmunik@yahoo.com
 
 
 
 


 
 
 
 

 

Selasa, 17 Julai 2012

BAIK PULIH KIOSK TM

 
Salam 1 Malaysia, Dah lama tak update kan? Dah naik berhabuk/bersawang blog ni hehehe.. Kali ni, saya tunjukkan aktiviti baik pulih Kiosk TM di Tesco Bukit Tinggi Klang. Tempahan diterima sekitar bulan Mei' 2012. Material yang digunakan ialah Formica. Sbrg pertanyaan hubungi/sms saya Zul: 012-2528194. Bye2.. Jumpa lagi !


SEBELUM PROSES BAIK PULIH
SELEPAS PROSES BAIK PULIH

Selasa, 24 April 2012

Tempahan Kabinet Dapur – Subang Permai




  Salam kepada semua pembaca,

Kabinet Dapur kali ini ditempah oleh Puan Era. Rumah ini merupakan rumah apartment kos sederhana yang masih baru dan belum diduduki oleh tuan rumah.  Tuan Rumah memilih warna coklat terang. Material Mieco Chiboard kod warna 3E2 Makisu. Warna ni sering menjadi pilihan pelanggan. Coraknya yang moden dan berjalur menjadikan ruang nampak lebih sofistikated. Jom, jamu mata sepanjang pemasangan kabinet dibuat dibuat dari A-Z. Tempahan siap dilaksanakan sekitar bulan Februari 2012. Berminat nak tempah atau tanya atau ukur ? Sila hubungi Zul : 012-2528194. Ukur untuk kawasan yang berdekatan adalah percuma sahaja. Kalau tak..bagi je saya ukuran kaki panjang untuk saya bagi anggaran harga. SEKIAN.





 


 





Isnin, 16 April 2012

TEMPAHAN KABINET DAPUR DI TAMAN BELIBIS, KUALA SELANGOR


Kali ni, kita jenguk pula kabinet dapur yang telah disiapkan di area Kuala Selangor. Owner rumah membuat tempahan table top konkrit dan kabinet dapur L shape (bahagian bawah) dan kabinet dapur atas. Pilihan warna kabinet adalah warna coklat gelap (Kod Warna 3E3 Shiraz Milletia-Mieco). Material kayu chipboard dengan disaluti aluminium edging profile di setiap pintu kabinet. Jom tengok paparan gambar kat bawah ni





























click to create your own
Tanpa Melalui Orang Tengah

Pilihan Warna-Warna Kabinet

Pengunjung Setakat Ini