KLIK jer IKLAN ni, tak payah bayar pun...

Ditubuhkan pada bulan Ogos 2007. Milik bumiputera yang terletak di Kuang, Selangor. Berpengalaman selama 13 tahun dalam industri perabot. Pakar dalam membuat kabinet dapur dan almari. Menawarkan harga yang berpatutan dengan ukuran dan rekaan percuma. Jadi...apa tunggu lagi !!!! hubungi saya Zul : 012-2528194. E-mail : zul_asmunik@yahoo.com

Tempahan diterima meliputi kawasan (Selangor-Kuang, Kundang, Puncak Alam, Kuala Selangor, Sg. Buloh, Klang, Shah Alam, Selayang, Rawang, Kota Damansara, Subang Jaya, Puchong, Seri Kembangan, Balakong, Kajang, Bangi) Kuala Lumpur dan Putrajaya )

KLIK jer IKLAN Ni....., tak kena bayar pun..

JoM TeNGoK SliDe

Sabtu, 29 Oktober 2011

Tempahan Rak Buku Dan Pintu Stor






  • Sekali lagi, kami menerima tempahan daripada Puan Sheila yang menetap di Apartment Taman Jasa Perwira, Selayang, Batu Caves. Sebelum ini, tuan rumah tempah kabinet dapur.. kalau tak salah pada tahun 2010. Kali ini, tuan rumah nak tempah kabinet rak buku dan pintu kabinet stor...bilik itu nak dijadikan bilik bacaan dan stor katanya.. Seperti biasa, warna cerah menjadi pilihan tuan rumah..Kod warna 3C4 American White Ash (Quality Melamine Panels).Tempahan siap dipasang pada 15/10/2011. Ok, pembaca boleh tengok gambar-gambar proses pembikinan tempahan ini..Sebarang pertanyaan atau berminat untuk menempah, boleh hubungi saya: Zul: 012-2528194








    Ini, antara gambar-gambar kabinet rak buku dan pintu stor yang telah selesai dipasang...




SUDUT HADAPAN







PANDANGAN DARI SUDUT TEPI















KABINET RAK BUKU-GANTUNG


















PINTU STOR






























Pekerja bertungkus-lumus menyiapkan tempahan









PROSES KERJA DI BENGKEL

















SEBELUM PEMASANGAN

Inilah bilik sebelum pemasangan kabinet rak buku dan pintu kabinet stor.














~ SEKIAN ~

























































































Rabu, 19 Oktober 2011

Tempahan Kabinet Dapur - Sri Pristana, Sungai Buloh








Tempahan kabinet dapur diterima pada bulan September 2011. Bertempat di Sri Pristana, Sungai Buloh. Seperti biasa warna gelap kod warna 3E3 (warna terbaru tahun 2011) menjadi pilihan pelanggan. Pemasangan cermin kabut di bahagian kabinet atas menampilkan konsep moden yang simple dan praktikal.


































Dapur dan Hud dibeli sendiri oleh pelanggan
































Timbang... Jangan Tak Timbang


























SEBELUM PEMASANGAN




Table top telah disediakan oleh pelanggan. Kabinet hanya dipasang


disebelah bawah sahaja.





















































Khamis, 6 Oktober 2011

TEMPAHAN RAK - KEDAI MAKANAN KESIHATAN CAWANGAN KE - 4



Alhamdulillah, sekali lagi En. Shukor "tuan punya tanah" Syurga Herbs membuat tempahan rak kabinet untuk cawangan kedai kesihatan miliknya di Pasaraya Econsave, Kampung Baru Subang. Tempahan telah berjaya dilaksana dan disiapkan pada 30/9/2011. Ini merupakan tempahan ke 4 yang diterima dari En. Shukor sepanjang perkenalan kami. Kami, di Damia Home Renovation ingin merakamkan ucapan terima kasih yang tidak terhingga kerana masih setia menyokong hasil kerja dan kualiti kerja kami.












Sudut Kedai - Sebelum Pemasangan






















Kerja-kerja Kemasan Sedang Giat Dilaksanakan Oleh Pekerja






















Pandangan Dekat




















Kerja-Kerja Pemasangan Telah Siap Dilaksanakan






































































































































































































































click to create your own
Tanpa Melalui Orang Tengah

Pilihan Warna-Warna Kabinet

Pengunjung Setakat Ini