KLIK jer IKLAN ni, tak payah bayar pun...

Ditubuhkan pada bulan Ogos 2007. Milik bumiputera yang terletak di Kuang, Selangor. Berpengalaman selama 13 tahun dalam industri perabot. Pakar dalam membuat kabinet dapur dan almari. Menawarkan harga yang berpatutan dengan ukuran dan rekaan percuma. Jadi...apa tunggu lagi !!!! hubungi saya Zul : 012-2528194. E-mail : zul_asmunik@yahoo.com

Tempahan diterima meliputi kawasan (Selangor-Kuang, Kundang, Puncak Alam, Kuala Selangor, Sg. Buloh, Klang, Shah Alam, Selayang, Rawang, Kota Damansara, Subang Jaya, Puchong, Seri Kembangan, Balakong, Kajang, Bangi) Kuala Lumpur dan Putrajaya )

KLIK jer IKLAN Ni....., tak kena bayar pun..

JoM TeNGoK SliDe

Khamis, 6 Oktober 2011

TEMPAHAN RAK - KEDAI MAKANAN KESIHATAN CAWANGAN KE - 4Alhamdulillah, sekali lagi En. Shukor "tuan punya tanah" Syurga Herbs membuat tempahan rak kabinet untuk cawangan kedai kesihatan miliknya di Pasaraya Econsave, Kampung Baru Subang. Tempahan telah berjaya dilaksana dan disiapkan pada 30/9/2011. Ini merupakan tempahan ke 4 yang diterima dari En. Shukor sepanjang perkenalan kami. Kami, di Damia Home Renovation ingin merakamkan ucapan terima kasih yang tidak terhingga kerana masih setia menyokong hasil kerja dan kualiti kerja kami.
Sudut Kedai - Sebelum Pemasangan


Kerja-kerja Kemasan Sedang Giat Dilaksanakan Oleh Pekerja


Pandangan Dekat
Kerja-Kerja Pemasangan Telah Siap Dilaksanakan

Tiada ulasan:

Catat Ulasan


click to create your own
Tanpa Melalui Orang Tengah

Pilihan Warna-Warna Kabinet

Pengunjung Setakat Ini