KLIK jer IKLAN ni, tak payah bayar pun...

Ditubuhkan pada bulan Ogos 2007. Milik bumiputera yang terletak di Kuang, Selangor. Berpengalaman selama 13 tahun dalam industri perabot. Pakar dalam membuat kabinet dapur dan almari. Menawarkan harga yang berpatutan dengan ukuran dan rekaan percuma. Jadi...apa tunggu lagi !!!! hubungi saya Zul : 012-2528194. E-mail : zul_asmunik@yahoo.com

Tempahan diterima meliputi kawasan (Selangor-Kuang, Kundang, Puncak Alam, Kuala Selangor, Sg. Buloh, Klang, Shah Alam, Selayang, Rawang, Kota Damansara, Subang Jaya, Puchong, Seri Kembangan, Balakong, Kajang, Bangi) Kuala Lumpur dan Putrajaya )

KLIK jer IKLAN Ni....., tak kena bayar pun..

JoM TeNGoK SliDe

Selasa, 24 April 2012

Tempahan Kabinet Dapur – Subang Permai
  Salam kepada semua pembaca,

Kabinet Dapur kali ini ditempah oleh Puan Era. Rumah ini merupakan rumah apartment kos sederhana yang masih baru dan belum diduduki oleh tuan rumah.  Tuan Rumah memilih warna coklat terang. Material Mieco Chiboard kod warna 3E2 Makisu. Warna ni sering menjadi pilihan pelanggan. Coraknya yang moden dan berjalur menjadikan ruang nampak lebih sofistikated. Jom, jamu mata sepanjang pemasangan kabinet dibuat dibuat dari A-Z. Tempahan siap dilaksanakan sekitar bulan Februari 2012. Berminat nak tempah atau tanya atau ukur ? Sila hubungi Zul : 012-2528194. Ukur untuk kawasan yang berdekatan adalah percuma sahaja. Kalau tak..bagi je saya ukuran kaki panjang untuk saya bagi anggaran harga. SEKIAN.

 


 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan


click to create your own
Tanpa Melalui Orang Tengah

Pilihan Warna-Warna Kabinet

Pengunjung Setakat Ini